Τελευταία Νέα

Σημαντική Ενημέρωση


Ημερομηνία καταχώρησης: 22/01/2020

Για την ασφάλειά σας, σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κακόβουλη ενέργεια με σκοπό την υποκλοπή κωδικών πρόσβασης και λοιπών προσωπικών στοιχείων.

Σε περίπτωση που δεχθείτε τηλεφωνική κλήση από υποτιθέμενο εκπρόσωπο εταιρείας πληροφορικής και, με πρόσχημα την εκκαθάριση της συσκευής σας από κακόβουλο λογισμικό, σας ζητηθεί να επιτρέψετε την εγκατάσταση λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης στον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας, θα πρέπει να αρνηθείτε, εφόσον δεν είστε απολύτως βέβαιοι για την ταυτότητα του καλούντος.

Οι εφαρμογές αυτές, αφότου εγκατασταθούν, επιτρέπουν στους απατεώνες τον πλήρη έλεγχο των ηλεκτρονικών σας συσκευών, στη συνέχεια προσπαθούν να σας  εξαπατήσουν ζητώντας τους προσωπικούς σας κωδικούς (υπηρεσία e-statement κ.α.) ενώ σε άλλες περιπτώσεις ζητούν  τους αριθμούς των πιστωτικών σας καρτών καθώς και φωτογραφίες ή φωτοτυπίες από προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο) και λογαριασμούς κοινής ωφελείας.

Εάν έχετε ήδη δεχθεί ανάλογο τηλεφώνημα  ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της POSTCREDIT στο τηλέφωνο 212 212 3000, Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 - 20:00.

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα e-mail που επιδιώκουν απόσπαση των Προσωπικών σας Δεδομένων, να μην συμπληρώνετε προσωπικά στοιχεία σας, όπως τον αριθμό PIN και το τριψήφιο αριθμό CVV. Πλοηγηθείτε μόνο σε πιστοποιημένους ιστοτόπους, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις διαδικτυακές σας αγορές.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Επιλέξτε για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.