Τελευταία Νέα

Απολαύστε μοναδικά προνόμια με την κάρτα Mastercard!


Ημερομηνία καταχώρησης: 04/08/2017

Η Mastercard και ο Όμιλος Panas Sophisticated Hospitality, επεκτείνουν την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους και προσφέρουν τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Mastercard να ζήσουν μοναδικές στιγμές,  σε όποιο χώρο του Ομίλου κι αν επιλέξουν.

Συγκεκριμένα, τα προνόμια που μπορούν να απολαύσουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών POSTCREDIT Mastercard (Standard & Gold) στους χώρους του Panas Sophisticated Hospitality έχουν ως εξής:

  • Zonars & City Bistro: Με χρήση οποιασδήποτε κάρτας POSTCREDIT Mastercard για γεύμα, οι κάτοχοι απολαμβάνουν ένα δωρεάν cocktail από τον κατάλογο.
  • Bar de Theatre: Με χρήση οποιασδήποτε κάρτας POSTCREDIT Mastercard για κατανάλωση ποτών (άνω των €50), οι κάτοχοι απολαμβάνουν ένα δωρεάν cocktail από τον κατάλογο.
  • Salon de Bricolage: Με χρήση κάρτας POSTCREDIT Mastercard Gold, μέχρι και τις 30 Απριλίου 2017, οι κάτοχοι απολαμβάνουν ένα δωρεάν cocktail, ενώ έχουν την ευκαιρία να γευτούν και ένα ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς Mastercard Priceless Menu, που αποτελείται από τρία πιάτα και wine list.
  • Island Club Restaurant: Με χρήση κάρτας POSTCREDIT Mastercard Gold, για γεύμα στο Island Restaurant, οι κάτοχοι απολαμβάνουν ένα δωρεάν cocktail από τον κατάλογο. Παράλληλα προσφέρονται shakers με δροσερά shots.

Δελτίο Τύπου Mastercard - Panas Group

panas_645

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Επιλέξτε για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.