Τελευταία Νέα

Δροσερά καλοκαιρινά cocktails στο Island Club Restaurant!


Ημερομηνία καταχώρησης: 16/07/2014

Η MasterCard συνεργάζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με το γνωστό εστιατόριο Island Club Restaurant στα Νότια Προάστια της Αθήνας και προσφέρει αποκλειστικά στους κατόχους των καρτών της MasterCard Gold, δροσερά cocktails.

Οι βραδιές MasterCard @ Island Cocktails Nights έχουν ήδη ξεκινήσει από τα τέλη του Ιουνίου και θα διαρκέσουν ως τον Οκτώβριο, χαρίζοντας στιγμές καλοκαιρινής απόλαυσης ανεκτίμητης αξίας στους επισκέπτες που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν μία από τις Premium κάρτες της MasterCard.

Συγκεκριμένα, με κάθε πληρωμή γεύματος χρησιμοποιώντας την κάρτα σας POSTCREDIT MasterCard Gold στο εστιατόριο του Island, στον privé χώρο, αλλά και στο νέο, all-day χώρο 'C Lounge', προσφέρει σε εσάς και την παρέα σας δροσερά καλοκαιρινά cocktails.

Η προσφορά ισχύει με την κατανάλωση γεύματος στα Island Club Restaurant και C Lounge για τις κάρτες Gold MasterCard, Platinum MasterCard και World MasterCard.

mastercard-island

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Επιλέξτε για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.