Τελευταία Νέα

Νέα MAD VISA


Ημερομηνία καταχώρησης: 27/12/2011

Η POSTCREDIT, θυγατρική του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, εκδίδει μια νέα Co - Branded πιστωτική κάρτα, τη ΜΑD Visa. Σε συνεργασία με το μουσικό κανάλι MAD, η POSTCREDIT προσφέρει μια πιστωτική κάρτα με επιτόκιο 14,75% από τα χαμηλότερα της αγοράς (δεν επιβάλλεται η εισφορά 0,60% του Ν128/75).

H κάρτα MAD Visa προσφέρει μοναδικά προνόμια στους κατόχους της:

  • Έκπτωση 10% στα καταστήματα Metropolis στις ακόλουθες κατηγορίες: CD, DVD, BΙΒΛΙΑ (εξαιρούνται τα βιβλία που εμπίπτουν στην ενιαία τιμή του βιβλίου).
  • Κάθε Πέμπτη με το πρόγραμμα I love Πέμπτη 1+1, στα Village Cinemas για κάθε εισιτήριο που αγοράζετε, σας κάνουμε άλλο ένα ΔΩΡΟ!*
  • Πρόγραμμα Ιατρικών Υπηρεσιών Health Credit που σας εξασφαλίζει μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

* Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες, οι ταινίες 3D και οι αίθουσες Gold Class και Comfort.


Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αίτησης για χορήγηση της πιστωτικής κάρτας MAD VISA, επισκεφτείτε ένα από τα ακόλουθα καταστήματα METROPOLIS: στην Αθήνα (Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη) και στο Μαρούσι (The Mall Athens, 3ος όροφος) και αναζητήστε τα ειδικά stands Mad Visa ή επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση  www.mad.gr/madvisa.


Εφόσον ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης για απόκτηση της κάρτας MAD VISA, μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο  καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ή σε ένα από τα παραπάνω καταστήματα Metropolis προκειμένου να υπογράψετε και να καταθέσετε τα απαραίτητα συνοδευτικά δικαιολογητικά.

 

madvisa

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Επιλέξτε για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.