Τελευταία Νέα

Kαλοκαιρινή κινηματογραφική εμπειρία από την Mastercard!


Ημερομηνία καταχώρησης: 16/07/2018

Δείτε τις ταινίες του καλοκαιριού στον ανανεωμένο θερινό κινηματογράφο «ARIAN», αγοράζοντας τα εισιτήριά σας με την πιστωτική σας κάρτα POSTCREDIT Mastercard (Standard & Gold) και απολαύστε priceless προβολές κερδίζοντας €2 έκπτωση στην αρχική τιμή του εισιτηρίου!

Το πλήρως ανανεωμένο και ανακαινισμένο θερινό σινεμά «ARIAN», άνοιξε ξανά τις πόρτες του στην καρδιά της Γλυφάδας και σας περιμένει να απολαύσετε κάτω από τα αστέρια την ταινία της επιλογής σας.

Επιπλέον, κάνοντας την αγορά των εισιτηρίων σας με οποιαδήποτε κάρτα POSTCREDIT Mastercard (Standard & Gold), δύο τυχεροί κάτοχοι καρτών, τέσσερις μέρες κάθε εβδομάδα*, θα κερδίζουν και ένα special Mastercard treatment, για να απολαύσουν ακόμα περισσότερο την προβολή της επιλογής τους.

Ζήστε κι εσείς την απόλυτη εμπειρία θερινού σινεμά με τη Mastercard, στον πιο urban Open Air κινηματογράφο της πόλης «ARIAN». Αναζητήστε τους Όρους της ενέργειας: www.ariancinema.gr & facebook.com/MastercardGreece.

*Οι κάτοχοι καρτών Mastercard, θα μπορούν να απολαμβάνουν αυτή την μοναδική κινηματογραφική εμπειρία κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Arian2018_645

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Επιλέξτε για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.