Τελευταία Νέα

Έκπτωση στην αγορά καυσίμων μέσω πιστωτικών καρτών ΤΤ


Ημερομηνία καταχώρησης: 13/04/2010

Επιστροφή 5% στις συναλλαγές τους σε όλα τα πρατήρια βενζίνης αποκτούν οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Postcredit, θυγατρικής του ΤΤ Ηellenic Postbank, από 1ης Απριλίου 2010.

 

Ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέων Παπαδόπουλος δήλωσε:

 

«Προσπαθώντας να αμβλύνουμε την πρόσφατη αύξηση της τιμής της βενζίνης για τους πελάτες μας και έχοντας υπόψη το κοινωνικό προφίλ της Τράπεζάς μας, προσφέρουμε, μέσω των καρτών μας, σημαντική έκπτωση στην τιμή της βενζίνης».

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Postcredit, κ. Γιάννης Ρόρρης δήλωσε για τη νέα παροχή:

 

«Συνεπείς στην προσπάθεια παρακολούθησης των σημείων των καιρών, ανακοινώνουμε την προσφορά έκπτωσης 5% (με τη μορφή επιστροφής στους μηνιαίους λογαριασμούς) σε όλους τους κατόχους πιστωτικών καρτών του Ομίλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για την προμήθεια καυσίμων για τα αυτοκίνητά τους. Η προσφορά αυτή ισχύει από 01/04 μέχρι 31/07/2010.

 

Μέλημά μας σε αυτό το δύσκολο διάστημα της προσαρμογής όλων μας στη νέα οικονομική πραγματικότητα, αποτελεί η προσφορά της χαμηλότερης τιμής καυσίμου για τους πελάτες μας. Αν λοιπόν για παράδειγμα η μέση τιμή της αμόλυβδης είναι σήμερα 1,451 € / λίτρο, για τους πελάτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κατόχους των πιστωτικών καρτών του θα στοιχίζει 1,378 € / λίτρο.

 

Πρόσφατα ανακοινώσαμε τη συνεργασία μας με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών. Στο προσεχές μέλλον θα ανακοινωθούν περαιτέρω πρωτοβουλίες που θα συνάδουν με αυτό το πνεύμα».

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Επιλέξτε για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.